Alles voor de leukste boodschap
Lokaal assortiment
Fijne werkplek

Waanzinnige Webshop Weken bij Jumbo Bas Bobeldijk

Via de webshop van Jumbo Bas Bobeldijk is het mogelijk om heerlijke, vers bereide producten te bestellen. Zoals bijvoorbeeld vers bereide sushi, pokébowls, belegde stokbroodjes, Turkse pizza's en hapjespannen en gourmetschotels van de Versspecialist. Ook al het gebak en banket inclusief gepersonaliseerde (thema)taarten van Patisserie Prenger zijn via de webshop te bestellen. In de komende drie weken zijn de Waanzinnige Webshop Weken met elke week een waanzinnige aanbieding én je kunt meesparen voor extra webshop voordeel.

50% korting op de hapjespan Jumbo van de Versspecialist

Van woensdag 3 april tot en met dinsdag 9 april ontvang je 50% korting op de hapjespan Jumbo van de Versspecialist. Bekijk het uitgebreide assortiment op webshop.jumbobasbobeldijk.nl. Online geplaatste bestellingen kunnen vervolgens worden afgehaald bij de Jumbo in Nieuwkoop of Amsterdam Buitenveldert.

Spaar voor 50% korting in de webshop

Daarnaast willen we onze gewaardeerde klanten belonen met ons 'Spaar mee voor Webshop Voordeel' programma. Tot en met dinsdag 25 juni ontvangt elke klant bij elke vijftien euro aan boodschappen, zowel in de winkel als bij de bestellingen in de webshop van Jumbo Bas Bobeldijk, een webshop punt. Bij twintig webshoppunten ontvang je een kortingscode waarmee je maar liefst 50% korting krijgt op de hele webshop, met een maximale korting van vijfentwintig euro.

Mis deze kans niet om te besparen terwijl je geniet van de lekkerste gerechten die Jumbo Bas Bobeldijk te bieden heeft. Ga snel naar de webshop van Jumbo Bas Bobeldijk (webshop.jumbobasbobeldijk.nl) en profiteer van deze waanzinnige aanbiedingen!

Sociale media

Blijf kijken voor leuke nieuwtjes, giveaways, aanbiedingen en meer!

Jumbo Bas Bobeldijk © 2024

Gerealiseerd door: STRIXI