Alles voor de leukste boodschap
Lokaal assortiment
Fijne werkplek

Over ons

Je bent van harte welkom bij Jumbo Bas Bobeldijk! Onze SuperVersMarkten zijn Jumbo Amsterdam Buitenveldert en Jumbo Nieuwkoop. 

Bij Jumbo Bas Bobeldijk hebben we altijd gestreefd naar meer dan alleen een plek om boodschappen te doen. 

We voelen ons onderdeel van de gemeenschap en zijn dan zeer betrokken bij de omgeving waar we in ondernemen. Dit komt o.a. tot uiting in de vele sponsorships met de lokale verenigingen, lokale assortimenten én lokale (spaar)acties.

Het begon in november 2009, toen nam Bas Bobeldijk de winkel in Nieuwkoop over. Eerst nog als Super de Boer, om vervolgens, na een ingrijpende verbouwing op 1 december 2010 te openen als eerste Jumbo Supermarkt in de regio. De winkel werd zo’n succes en smaakte naar meer. Jaren later, in januari 2018, volgde de tweede vestiging: Jumbo Buitenveldert in Amsterdam.

Graag tot ziens in één van onze winkels.

Met ondernemende groet,
Bas Bobeldijk

Sfeerafbeelding

SuperVersMarkten 

Bij de SuperVersMarkten van Jumbo Bas Bobeldijk kun je terecht voor al je dagelijkse boodschappen. We bieden een breed assortiment aan producten en maaltijden. Niet zo gek dat onze winkels bekend staan om de ruime keuze én goede kwaliteit. We hebben het Jumbo assortiment aangevuld met de versmodules, zoals versbereide sushi, pizza’s en broodjes in de winkel. En de topkwaliteit producten uit de streek. Denk hierbij aan het luxe gebak en banket van Patisserie Prenger uit Amstelveen. En heb je de maaltijden en andere specialiteiten van Landwaart Culinair uit Maartensdijk al eens geproefd? Topvers en van uitmuntende kwaliteit. 

Jumbo Supermarkten 

Jumbo Bas Bobeldijk is onderdeel van de Jumbo Supermarkten formule. Al ruim 100 jaar gaat Jumbo voor hetzelfde doel: iedere dag de leukste boodschap. Bij Jumbo willen we dat onze klanten met plezier hun boodschappen doen. Dat het van een dagelijkse verplichting een beetje een feestje wordt. We maken lekker en gezond eten voor iedereen makkelijk en bereikbaar. Als supermarktbedrijf staat Jumbo midden in de samenleving en werken we samen aan nu voor later. 

Graag tot ziens in onze winkels in Nieuwkoop en Amsterdam-Buitenveldert!  

Onze winkels

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag :  7:30 - 22:00 uur
Zondag:  8:00 - 21:00 uur

Afwijkende openingstijden

Openingstijden

365 dagen per jaar geopend !

Maandag t/m zaterdag: 7:00 - 22:30 uur

Zondag: 8:00 - 22.30 uur

Afwijkende openingstijden

Sociale media

Blijf kijken voor leuke nieuwtjes, giveaways, aanbiedingen en meer!

Jumbo Bas Bobeldijk © 2024

Gerealiseerd door: STRIXI