Alles voor de leukste boodschap
Lokaal assortiment
Fijne werkplek

Succesvolle Voedselbankactie bij Jumbo Bas Bobeldijk in Nieuwkoop

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni organiseerde Jumbo landelijk een actie om zoveel mogelijk producten voor de Voedselbanken te verzamelen. Bij Jumbo Bas Bobeldijk in Nieuwkoop werd deze actie ook groots opgezet, waarbij vrijwilligers van Voedselbank KBEN (Kaag+Braassem en Nieuwkoop) zich twee dagen lang hebben ingezet om aandacht te vragen voor deze belangrijke inzamelingsactie. Ze stonden onder andere bij de ingang van de supermarkt om klanten te informeren en te enthousiasmeren om bij te dragen aan deze actie.

Maar liefst 25 kratten voedsel gedoneerd

Binnen de winkel was een speciale actiekop ingericht met houdbare producten, zorgvuldig uitgekozen door de Voedselbank, die klanten extra konden kopen. Deze producten konden na afrekening bij de kassa direct worden gedoneerd. De vrijwilligers zorgden ervoor dat de actie onder de aandacht werd gebracht bij klanten hielpen bij het kiezen van de juiste producten. Dankzij de enthousiaste inzet van de vrijwilligers en de gulheid van de klanten zijn er maar liefst 25 kratten met voedsel gedoneerd.

Hartelijk dank namens Voedselbank KBEN

Voedselbank KBEN wil graag iedereen die betrokken was bij deze actie hartelijk bedanken. "We zijn enorm blij met het geweldige resultaat. Het is hartverwarmend om te zien hoeveel mensen bereid zijn een steentje bij te dragen voor degenen die het hard nodig hebben," aldus een woordvoerder van de Voedselbank. "We willen onze dank dan ook aan de klanten van Jumbo Bas Bobeldijk in Nieuwkoop overbrengen. Zonder hun vrijgevigheid was dit niet mogelijk geweest. Dank, dank, dank, namens alle vrijwilligers!"

Steun voor gezinnen

De gedoneerde producten zullen direct ten goede komen aan gezinnen in de regio die afhankelijk zijn van de Voedselbank. Met deze donaties kunnen vele gezinnen weer voorzien worden van de broodnodige levensmiddelen. De Voedselbank speelt een cruciale rol in het ondersteunen van deze gezinnen, en acties zoals deze zijn van onschatbare waarde voor hun werk.

Blik op de toekomst

Voedselbank KBEN hoopt ook in de toekomst op de steun van de gemeenschap te kunnen rekenen. "Elk beetje hulp maakt een verschil. Samen kunnen we ervoor zorgen dat niemand zonder eten hoeft te zitten," zegt de woordvoerder. Ze roepen dan ook iedereen op om betrokken te blijven en te helpen waar mogelijk, of het nu gaat om het doneren van voedsel, tijd of geld.

Met deze succesvolle actie hebben de vrijwilligers, klanten en Jumbo Bas Bobeldijk Nieuwkoop samen een grote bijdrage geleverd aan het welzijn van hun mede-inwoners. Dankzij deze succesvolle actie kunnen de Voedselbanken weer vele gezinnen ondersteunen en voorzien van de broodnodige levensmiddelen. 

Sociale media

Blijf kijken voor leuke nieuwtjes, giveaways, aanbiedingen en meer!

Jumbo Bas Bobeldijk © 2024

Gerealiseerd door: STRIXI