Alles voor de leukste boodschap
Lokaal assortiment
Fijne werkplek

Succesvolle start van Verenigingsmarkten bij Jumbo Bas Bobeldijk Nieuwkoop

Op zaterdag 16 maart vond de aftrap plaats van de eerste Verenigingsmarkt bij Jumbo Bas Bobeldijk in Nieuwkoop. De Verenigingsmarkten zijn onderdeel van de Sponsoractie die momenteel loopt. Er doen in totaal 68 verenigingen, scholen en stichtingen mee die zich allemaal mogen presenteren en promoten tijdens een Verenigingsmarkt. Met nog twee markten te gaan op zaterdag 23 en 30 maart, blijft de energie hoog en de steun voor lokale verenigingen, scholen en stichtingen alleen maar groeien.

Spectaculaire dansdemonstratie

Tijdens de eerste editie hebben verschillende verenigingen hun kunsten en kwaliteiten getoond aan het winkelende publiek. De reactie van de bezoekers was overweldigend positief. Van dansdemonstraties, winacties tot uitdagende spelletjes, elke kraam bood iets unieks aan. De dansers van Dance Centre I-Movement trokken een groot publiek met een spectaculaire demonstratie waaraan maar liefst acht dansgroepen uit Nieuwveen meededen. De volleyballers van het Nieuwkoopse Waterlanders hadden een volleybal circuit uitgezet en verloten een VIP-avond tijdens de volgende MatchDay in de Steupel. Bij Escaperoom Ter Aar konden bezoekers hun vaardigheden testen in uitdagende spellen onder het toeziend oog van enthousiaste vrijwilligers. Bij de NiNo schaatstrainingsgroep kregen deelnemers de gelegenheid om hun schaatsbewegingen op sokken te oefenen en ook bij GoedeDoelenDag Nieuwkoop viel een kraam-bezoeker in de prijzen.

Verenigingsmarkt op het Kennedyplein

Aanstaande zaterdag 23 maart is de volgende Jumbo Verenigingsmarkt. De Jumbo Bas Bobeldijk Sponsoractie duurt tot en met dinsdag 16 april en vouchers kunnen gedoneerd worden tot en met zondag 21 april. Tijdens de actieperiode ontvang je bij elke 15 euro aan boodschappen een sponsorvoucher met een unieke code. Deze codes kunnen eenvoudig online worden ingewisseld via jumbobasbobeldijk.nl/sponsoractie, waarna het gedoneerde bedrag direct naar een zelfgekozen organisatie gaat.  Steun ook jouw favoriete club, school of stichting en doe mee aan de Jumbo Sponsoractie. 

Sociale media

Blijf kijken voor leuke nieuwtjes, giveaways, aanbiedingen en meer!

Jumbo Bas Bobeldijk © 2024

Gerealiseerd door: STRIXI