Alles voor de leukste boodschap
Lokaal assortiment
Fijne werkplek

Spaar voor elegante glazen bij Jumbo Bas Bobeldijk

Bij Jumbo Bas Bobeldijk kun je nu sparen voor stijlvolle glazen met een mooie glans. Daarmee smaakt je favoriete drankje nóg lekkerder. Met een volle spaarkaart betaal je één euro voor een set van twee glazen. Er zijn maar liefst zeven verschillende soorten glazen die je allemaal kunt bekijken in onze supermarkten in Nieuwkoop en Buitenveldert.

Volle spaarkaart en één euro

Vanaf woensdag 14 februari tot en met dinsdag 11 juni krijg je bij elke tien euro aan boodschappen een glazenzegel. Deze zegels kun je eenvoudig digitaal sparen met de Jumbo Extra’s app of op een spaarkaart plakken. Met een volle spaarkaart van 30 glazenzegels en één euro heb je de mogelijkheid om een set van twee glazen naar keuze aan te schaffen.

Keuze uit 7 stijlvolle varianten

Jumbo biedt een ruime keuze aan elegante glazen. Of je nu kiest voor klassieke wijnglazen, trendy cocktailglazen en Gin-tonic glazen, mooie longdrink glazen of stijlvolle waterglazen, er is voor ieder wat wils. De glazen zijn exclusief verkrijgbaar bij Jumbo en niet online. De spaaractie loopt tot en met dinsdag 11 juni. Volle spaarkaarten kun je tot en met dinsdag 25 juni inleveren.

Sociale media

Blijf kijken voor leuke nieuwtjes, giveaways, aanbiedingen en meer!

Jumbo Bas Bobeldijk © 2024

Gerealiseerd door: STRIXI