Alles voor de leukste boodschap
Lokaal assortiment
Fijne werkplek

Spaar bij Jumbo Bas Bobeldijk voor luxe bad textiel van Van der Valk

Vanaf woensdag 3 april kunnen klanten bij Jumbo Bas Bobeldijk in Nieuwkoop sparen voor een hoge korting op het luxe bad textiel van Van der Valk. Bij iedere 10 euro aan boodschappen ontvang je één spaarzegel. Met een volle spaarkaart van zes zegels profiteer je van een hoge korting op handdoeken, badlakens, washandjes, hamam doeken en badcapes. Geniet thuis van de luxe van deze exclusieve producten en breng een stukje wellness naar je eigen badkamer.

Spaar voor hoge kortingen

Het exclusieve Van der Valk bad textiel is verkrijgbaar in de kleuren groen, terra en beige. Voor een handdoek van 50x100 cm betaal je bij inlevering van één volle spaarkaart 5,99 euro. Een mooie grote hamam doek kost bij inlevering van een volle spaarkaart 9,99 euro.  Je ontvangt tot en met dinsdag 28 mei een spaarzegel bij elke 10 euro aan boodschappen. Volle spaarkaarten kun je tot en met dinsdag 4 juni inleveren. 

Bekijk het assortiment in de winkel

Alle bad textiel van Van der Valk kun je bekijken in de Jumbo supermarkt in Nieuwkoop. Ervaar nu zelf thuis ook de luxe en het comfort van dit heerlijke badtextiel. Dit betreft een lokale actie, vergeet dus niet om je spaarkaarten in de winkel mee te nemen. Deze actie is niet zichtbaar in de Jumbo-app. Mis deze kans niet en kom langs bij Jumbo Bas Bobeldijk op het Kennedyplein 1 in Nieuwkoop en start snel met sparen! 

Sociale media

Blijf kijken voor leuke nieuwtjes, giveaways, aanbiedingen en meer!

Jumbo Bas Bobeldijk © 2024

Gerealiseerd door: STRIXI