Alles voor de leukste boodschap
Lokaal assortiment
Fijne werkplek

Oranje lekkernijen en feestelijke items bij Jumbo Bas Bobeldijk om Koningsdag te vieren

Koningsdag staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je oranje outfit uit de kast te halen en jezelf onder te dompelen in een zee van gezellige festiviteiten. Bij Jumbo Bas Bobeldijk kun je je hart ophalen aan een scala aan oranje lekkernijen die perfect passen bij de sfeer van Koningsdag. Van de verrukkelijke Jumbol tot aan oranje donuts, Jumbo meringue drops met spikkels en een oranje caketulband van Bakkerij Voordijk. En laten we de klassiekers niet vergeten, zoals de heerlijke oranje soezen en oranje tompoucen van Patisserie Prenger.

50% korting op feestelijke items met Jumbo Extra's punten

Bij Jumbo Bas Bobeldijk vind je alles wat je nodig hebt om je feest compleet te maken. Van rood-wit-blauwe items zoals een bierhoed, vissershoedje, hawaikrans en boa's tot aan een vlaggenlijn die de feestvreugde verhoogt. En het beste van alles? Door Jumbo Extra's punten in te wisselen, kun je maar liefst 50% korting krijgen op deze feestelijke producten.

Bestel & reserveer alvast de oranje tompoucen

Op Koningsdag is de winkel geopend van 7.30 tot 20.00 uur, zodat je de hele dag door kunt genieten van alle lekkernijen en feestartikelen die je nodig hebt om er een onvergetelijke dag van te maken. Je kunt je oranje tompoucen, oranje bollen of oranje donutes van Patisserie Prenger ook alvast bestellen via de webshop (webshop.jumbobasbobeldijk.nl) en ophalen op donderdag 25, vrijdag 26 of zaterdag 27 april. Zo weet je zeker dat je niet misgrijpt.

Sociale media

Blijf kijken voor leuke nieuwtjes, giveaways, aanbiedingen en meer!

Jumbo Bas Bobeldijk © 2024

Gerealiseerd door: STRIXI