Alles voor de leukste boodschap
Lokaal assortiment
Fijne werkplek

Nu verkrijgbaar bij Jumbo Bas Bobeldijk in Nieuwkoop: de exclusieve Dubai sinterklaas letter

Na het overweldigende succes van de Dubai reep, introduceert Jumbo Bas Bobeldijk in Nieuwkoop een nieuwe culinaire sensatie: de Dubai sinterklaas letter. Deze exclusieve chocoladeletter, ontwikkeld in samenwerking met Patisserie Prenger, brengt een luxe en ambachtelijke twist aan het traditionele Sinterklaasgeschenk. De letter is gevuld met romige pistachevulling en voorzien van krokante künefe voor een verfijnde smaakbeleving. Afgewerkt met eetbaar goud en verpakt in een elegante geschenkdoos, is deze letter het perfecte cadeau voor de feestdagen.

Luxe Dubai chocoladeletter

De Dubai sinterklaas letter onderscheidt zich door zijn verfijnde smaak en luxe afwerking. De letter is gevuld met een romige pistachevulling, ambachtelijk bereid met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Wat deze creatie extra bijzonder maakt, is de toevoeging van krokante künefe, een traditioneel zoet gerecht uit het Midden-Oosten, dat een unieke textuur en smaak toevoegt aan de chocolade. Om de ervaring compleet te maken, is de chocoladeletter afgewerkt met eetbaar goud en verpakt in een stijlvolle luxe geschenkverpakking.

Een exclusief en persoonlijk (relatie)geschenk voor de feestdagen

De Dubai sinterklaas letter is niet alleen een traktatie voor de smaakpapillen, maar ook een perfect cadeau voor de feestdagen. Bedrijven hebben de mogelijkheid om deze luxe chocoladeletters te personaliseren met hun eigen logo, wat het een uniek relatiegeschenk maakt voor medewerkers, klanten of zakenpartners. Dit biedt bedrijven de kans om op een bijzondere manier hun waardering te tonen tijdens de feestdagen. Of het nu gaat om het versterken van klantrelaties of om medewerkers in het zonnetje te zetten, de gepersonaliseerde Dubai Sinterklaas Letter biedt een verfijnde en onvergetelijke ervaring.

Van viral hit naar luxe feestdagenspecialiteit

De introductie van de Dubai sinterklaas letter volgt op het gigantische succes van de Dubai reep, een ambachtelijk gemaakte chocolade die landelijke bekendheid verwierf dankzij virale video's op TikTok. Deze reep, gevuld met een rijke pistachepraliné en voorzien van krokante künefe, werd al snel een hit onder chocoladefans. Dankzij enthousiaste aanbevelingen van onder andere influencer Monica Geuze, is de vraag naar de Dubai reep enorm toegenomen en is deze inmiddels niet meer weg te denken uit de schappen van Jumbo Bas Bobeldijk in Nieuwkoop. De Dubai sinterklaas letter bouwt voort op dit succes en biedt een nieuwe luxe variant die perfect aansluit bij de feestelijke sinterklaastraditie.

Nu verkrijgbaar bij Jumbo Bas Bobeldijk

De exclusieve Dubai sinterklaas letter is vanaf vandaag te koop bij Jumbo Bas Bobeldijk in Nieuwkoop. Naast de fysieke verkoop in de winkel, zijn de letters ook online te bestellen via de webshop van Jumbo Bas Bobeldijk, zodat liefhebbers door het hele land kunnen genieten van deze luxe chocoladelekkernij. Leuk om te geven én leuk om te krijgen!

Meer informatie over de Dubai sinterklaas letter of het personaliseren van chocoladeletters voor bedrijven is te vinden op www.dubailetter.nl.

Sociale media

Blijf kijken voor leuke nieuwtjes, giveaways, aanbiedingen en meer!

Jumbo Bas Bobeldijk © 2024

Gerealiseerd door: STRIXI