Alles voor de leukste boodschap
Lokaal assortiment
Fijne werkplek

Jumbo Bas Bobeldijk Sponsoractie gaat van start: steun ook jouw club of school!

Vanaf woensdag 6 maart start de Jumbo Bas Bobeldijk Sponsoractie. Een gul initiatief van Jumbo eigenaar Bas Bobeldijk richting ruim zestig lokale verenigingen en scholen die op deze manier kunnen sparen voor een flinke sponsorbijdrage. Tijdens de actieperiode ontvang je bij elke 15 euro aan boodschappen een sponsorvoucher met een unieke code. Deze codes kunnen eenvoudig online worden ingewisseld via jumbobasbobeldijk.nl/sponsoractie, waarna het gedoneerde bedrag direct naar een zelfgekozen organisatie gaat.

64 mooie spaardoelen

Wat deze actie extra speciaal maakt, is dat maar liefst 64 lokale organisaties deelnemen. Hoewel aanvankelijk een maximum van 50 deelnemers werd overwogen, heeft Bas Bobeldijk besloten om alle enthousiaste organisaties een kans te geven. "We zijn overladen met aanmeldingen en hebben heel veel mooie spaardoelen voorbij zien komen. We vinden het ontzettend leuk om hieraan te kunnen bijdragen", aldus Bobeldijk.

Extra sponsorcheques

In totaal wordt er een bedrag van 15.000 euro verdeeld onder alle deelnemende organisaties. Een bedrag van 10.000 euro wordt verspreid via de sponsorvouchers met unieke codes. Daarnaast is er een extra prijs van 5.000 euro voor de meest opvallende en creatieve initiatieven. Cheques zijn te winnen voor degenen die gedurende de actieperiode de meest originele manieren bedenken om de actie onder de aandacht te brengen bij hun leden, winkelend Nieuwkoop, of via social media bij hun volgers. Tijdens de actieperiode worden er ook drie verenigingsmarkten in en rondom de supermarkt georganiseerd op 16, 23 en 30 maart. Dit biedt organisaties een prachtige kans om zichzelf te promoten en kunnen er extra vouchers verzameld worden.  

Lokale steun

Jumbo Bas Bobeldijk zet zich niet alleen in voor kwaliteitsboodschappen, maar ook voor het versterken van de lokale gemeenschap. Laten we samen deze Sponsoractie tot een groot succes maken en lokale organisaties de steun geven die ze verdienen! De Jumbo Bas Bobeldijk Sponsoractie duurt tot en met dinsdag 16 april en vouchers kunnen gedoneerd worden tot en met zondag 21 april.

Sociale media

Blijf kijken voor leuke nieuwtjes, giveaways, aanbiedingen en meer!

Jumbo Bas Bobeldijk © 2024

Gerealiseerd door: STRIXI