Alles voor de leukste boodschap
Lokaal assortiment
Fijne werkplek

Geslaagde Escape Boat Tour voor het team van Jumbo Bas Bobeldijk

Op zondag 9 juni heeft de personeelsvereniging 'De 7 Feestelijkheden' van Jumbo Bas Bobeldijk een Escape Boat Tour georganiseerd. Alle collega's van de supermarktlocaties in Nieuwkoop en Amsterdam Buitenveldert waren uitgenodigd voor een hele gezellige middag op de boot op de prachtige Nieuwkoopse Plassen.

Plezier en teamwork

Tijdens de boottocht waren er diverse escape-activiteiten die uitgevoerd konden worden, wat zorgde voor veel plezier en teamwork. Ter afsluiting van de geslaagde boottocht werd op het terras van Restaurant Tijsterman in Nieuwkoop nog gezellig een drankje gedronken. Lijkt het je ook leuk om bij Jumbo Bas Bobeldijk te komen werken? Je kunt hier alle vacatures bekijken: nl.jobs.jumbo.com/nl/vacatures. 

Op zondag een uur eerder open

We hebben ook een update rondom de openingstijden van de Jumbo Bas Bobeldijk supermarkt in Nieuwkoop. Vanaf zondag 16 juni gaat de winkel elke zondag om 8:00 uur open, een uurtje eerder dan voorheen. Deze wijziging is bedoeld om onze klanten beter van dienst te zijn en meer gemak te bieden voor vroege shoppers.

Sociale media

Blijf kijken voor leuke nieuwtjes, giveaways, aanbiedingen en meer!

Jumbo Bas Bobeldijk © 2024

Gerealiseerd door: STRIXI