Alles voor de leukste boodschap
Lokaal assortiment
Fijne werkplek

Spaar mee voor voordelige uitjes bij Jumbo Bas Bobeldijk

De zomervakantie staat voor de deur en Jumbo maakt het voor iedereen mogelijk om voordelig te genieten van een gezellig dagje uit. Met de Jumbo Extra’s app biedt Jumbo haar klanten niet alleen kortingen op dagelijkse boodschappen, maar ook op diverse uitjes en activiteiten door heel Nederland. Dankzij de Jumbo Extra’s spaaractie was een dagje uit nog nooit zo voordelig! Wissel je Jumbo Extra’s punten in voor korting: voor elke 25 punten krijg je € 1 korting.

Dagje Uit

Jumbo biedt altijd hoge kortingen op uitjes bij jou in de buurt. Denk aan geweldige activiteiten zoals AvioDrome, Beekse Bergen, of een betoverende voorstelling van Rapunzel de Musical. Met de Jumbo Extra’s app kun je actieproducten kopen en zo punten sparen. Bekijk het aanbod in de app en wissel je punten in voor een dagje uit naar keuze.

Spaar mee voor korting op een dagje uit

Het is eenvoudig om te sparen voor korting op een Dagje Uit. Activeer je Jumbo Extra’s pas of app en spaar automatisch met je dagelijkse boodschappen voor leuke kortingen en Dagje Uit deals. Bij aankoop van de spaarproducten ontvang je punten die je kunt inleveren voor korting op een Dagje Uit naar keuze. Alle voorwaarden zijn te lezen in de Jumbo Extra’s app.

Het hele jaar door kun je punten inwisselen voor hoge kortingen op de leukste uitjes. Het aanbod wisselt gedurende het jaar, dus bekijk voor het actuele aanbod en de voorwaarden de Jumbo Extra’s app.

Wat kun je nog meer met de Jumbo Extra’s?

  • Digitaal zegels sparen: Je spaart automatisch mee voor spaaracties en kunt zegels eenvoudig uitwisselen met anderen.
  • Digitale kassabon: Je kassabonnetjes zijn altijd terug te vinden in de app. Handig, want zo raak je ze nooit meer kwijt.
  • Euro's goedkoper: Wissel je Extra's punten in voor gratis boodschappen en bespaar zo op je dagelijkse uitgaven.

Geniet van een heerlijke zomer en profiteer van de voordelen met Jumbo Extra’s!

Sociale media

Blijf kijken voor leuke nieuwtjes, giveaways, aanbiedingen en meer!

Jumbo Bas Bobeldijk © 2024

Gerealiseerd door: STRIXI