Alles voor de leukste boodschap
Lokaal assortiment
Fijne werkplek

Patisserie Prenger's Dubai reep bij Jumbo Bas Bobeldijk een overweldigend succes!

De Dubai reep van Patisserie Prenger, verkrijgbaar bij Jumbo Bas Bobeldijk in Nieuwkoop en Buitenveldert, is een mega succes. Deze verrukkelijke melkchocolade reep gevuld met pistache praline en heerlijke crunchy Kunefe (kadayif) heeft de harten van chocolade liefhebbers veroverd. Bekend als de Dubai reep van TikTok en Monica Geuze, is deze lekkernij inmiddels uitgegroeid tot een ware sensatie en niet meer aan te slepen in de winkel. Voor degenen die de voorkeur geven aan witte chocolade, is er goed nieuws: de Dubai reep is ook in een witte chocolade variant verkrijgbaar.

De viral Dubai reep

De Dubai reep is een luxe chocolade ervaring, samengesteld uit een perfecte combinatie van smaken en texturen. De basis van de reep bestaat uit romige melkchocolade die smelt in je mond. De vulling is een decadente pistache praline, die zorgt voor een rijke en nootachtige smaak. Daarbovenop biedt de toevoeging van crunchy Kunefe (kadayif) een unieke textuur en een subtiel zoete, knapperige bite. Deze verfijnde combinatie maakt de Dubai reep een ware traktatie voor alle zintuigen.

De hype rondom deze TikTok sensatie

De Dubai reep heeft zijn bekendheid voornamelijk te danken aan sociale media. Vooral op TikTok is de reep een fenomeen geworden, met talloze video's van gebruikers die hun eerste hap van deze heerlijke reep delen. Influencer Monica Geuze heeft bijgedragen aan de populariteit door haar enthousiaste beoordelingen en aanbevelingen, waardoor de vraag naar de reep enorm is gestegen.

Patisserie Prenger trotse leverancier van Jumbo Bas Bobeldijk

Omdat deze reep in veel supermarkten niet verkrijgbaar is, heeft Jumbo Bas Bobeldijk wederom de handen ineengeslagen met zijn vaste leverancier Patisserie Prenger uit Amstelveen. Patisserie Prenger staat bekend om zijn ambachtelijke creaties en hoogwaardige ingrediënten. Als een toonaangevende naam in de wereld van patisserie, combineert Patisserie Prenger traditionele technieken met moderne smaken, wat resulteert in unieke en onweerstaanbare lekkernijen. Hun passie voor perfectie en innovatie is duidelijk te proeven in elke hap van hun producten, en de Dubai reep is daar een perfect voorbeeld van.

Ware sensatie in heel Nederland

Deze onweerstaanbare repen zijn verkrijgbaar bij Jumbo Bas Bobeldijk in Nieuwkoop én Buitenveldert. Of je nu in de buurt bent of op zoek bent naar een smakelijke verrassing, je kunt de Dubai reep eenvoudig bemachtigen. Van heinde en verre komen mensen naar de winkel om de Dubai reep te bemachtigen. Gezien de enorme vraag biedt Jumbo Bas Bobeldijk sinds afgelopen week ook de mogelijkheid om de Dubai reep via hun webshop te bestellen en te versturen, waar door liefhebbers uit heel Nederland gretig gebruik van wordt gemaakt!

Mis deze kans niet om de Dubai reep zelf te ervaren! Ga langs de winkel of bestel online via webshop.jumbobasbobeldijk.nl jouw reep en geniet van deze heerlijke traktatie!

Sociale media

Blijf kijken voor leuke nieuwtjes, giveaways, aanbiedingen en meer!

Jumbo Bas Bobeldijk © 2024

Gerealiseerd door: STRIXI