Alles voor de leukste boodschap
Lokaal assortiment
Fijne werkplek

Broodafdeling Jumbo Bas Bobeldijk Nieuwkoop wint met overmacht derde editie van de Jumbo Bas Bobeldijk Super VERS markt winkelcompetitie

Sinds april is de Jumbo Bas Bobeldijk Super VERS markt winkelcompetitie van start gegaan. Een leuke wedstrijd tussen beide Jumbo supermarkten van Bas Bobeldijk in Nieuwkoop én Buitenveldert. De eerste twee edities kwamen de AGF afdeling (gewonnen door Jumbo Nieuwkoop) en de afdeling Keuken & Convenience (gewonnen door Jumbo Buitenveldert) aan bod. Deze maand focuste op de afdelingen Brood & Banket en werd wederom nauwkeurig beoordeeld door een deskundige vakjury en een mystery shopper die beide winkels bezochten.

Mystery shopper

 De jury beoordeelde de winkels op verschillende criteria zoals klantvriendelijkheid, productpresentatie, versheid van de producten en algemene winkelervaring. De mystery shopper, wiens bezoek een verrassingsaspect toevoegde, evalueerde de winkels op dezelfde punten zonder dat het personeel hiervan op de hoogte was. Dit zorgde voor een eerlijke en onverwachte toets van de dagelijkse prestaties van beide vestigingen.

En de winnaar is...

 Na een spannende maand van grondige beoordelingen en afwegingen, werden de punten bij elkaar opgeteld en bleek Jumbo Bas Bobeldijk Nieuwkoop onder leiding van Anneke de overduidelijke winnaar van deze editie te zijn. De overwinning werd gevierd met de uitreiking van een prachtige beker door supermarkteigenaar Bas Bobeldijk aan het winnende team. Bovendien werden zij getrakteerd op een heerlijke taart en een teamuitje als blijk van waardering voor hun harde werk en toewijding.

Lovende woorden voor Anneke

Daarnaast waren er lovende woorden voor Anneke, die de afgelopen maand al haar ziel en zaligheid heeft gestopt in het verbeteren van de broodafdeling. Met haar drive, passie en gedrevenheid is zij een groot voorbeeld voor haar collega’s. De afdeling is veel netter, schoner en overzichtelijker geworden en daarnaast is de omzet verder gestegen, aldus Bas Bobeldijk. Een groot compliment voor Anneke dus!

Toekomstige competities

 De Jumbo Bas Bobeldijk Super VERS markt winkelcompetitie zal elke maand doorgaan met nieuwe uitdagingen en afdelingen die beoordeeld worden. Na de zomer gaat de strijd in september verder tussen de afdelingen DKW, Zuivel en Diepvries van beide winkels. Deze competitie zorgt niet alleen voor een gezonde rivaliteit tussen de verschillende vestigingen, maar motiveert ook alle teams om voortdurend te streven naar verbetering en uitmuntendheid in hun service en productaanbod.

Sociale media

Blijf kijken voor leuke nieuwtjes, giveaways, aanbiedingen en meer!

Jumbo Bas Bobeldijk © 2024

Gerealiseerd door: STRIXI