Alles voor de leukste boodschap
Lokaal assortiment
Fijne werkplek

Landwaart Culinair

Verkrijgbaar in: NieuwkoopBuitenveldert

Landwaart Culinair blijft mensen verrassen met de beste, lekkerste en meest bijzondere producten die met aandacht zijn bereid. Wim Landwaart is in 1987 begonnen met de groente- en fruitspeciaalzaak. Inmiddels is de zaak uitgegroeid tot een culinaire winkel in Maartensdijk.  

Onze maaltijden, salades en slowjuices worden gemaakt van de allerbeste ingrediënten. Onze patissiers maken de mooiste taarten, gebakjes en andere delicatessen van topniveau. Klassieke en rustieke broden uit eigen bakkerij, gemaakt van desem met een heerlijke en authentieke smaak. Alles en altijd dagvers en zo gezond mogelijk. 

Naast onze klanten in de winkel bieden wij ons assortiment ook aan retailers in het binnen- en buitenland. Geen halffabricaten en altijd flexibel met persoonlijk contact. Wij leveren onder andere aan de detailhandel, groothandel, horeca, speciaalzaken, maar ook onder private label.   

Landwaart Culinair is altijd op de hoogte van de laatste trends. We realiseren ons dat onze klanten graag bewust eten en met seizoensgebonden ingrediënten koken. Onze groente- en fruitsoorten spelen daarin de hoofdrol. 

Sociale media

Blijf kijken voor leuke nieuwtjes, giveaways, aanbiedingen en meer!

Jumbo Bas Bobeldijk © 2024

Gerealiseerd door: STRIXI